Merih Forum

Tam Versiyon: Morgan / bilim kurgu , Aksiyon / imdb 5,8
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[Resim: 2E5zOA.jpg]



Bence bu film daha fazla puanı hak ediyor. filme puanı verenler filmi anlamamış veya sonuna kadar izlememi olsa gerek. Tavsiyem filmdeki espriyi kaçırmamak için bitiş yazıları çıkana kadar izlemeniz filmi. çünkü film tüm her şey bittikten sonra cesetleri kaldırırken esas yetkililerin konuşma ve değerlendirmelerinde ortaya çıkıyor. Bilim kurgu tarzı olan bu filmin konusu yapay zekaya sahip olmak üzerine doğal olmayan yollardan geliştirilmiş insan. ayrıntı kaçırmamanız için hemen söyliyim filmdeki tek yapay zeka sahibi morgan diğil. 



He hee. Seyredince anladım neden sonuna kadar izleyin dediğini. acaba kaç kişi anlayacak en sondaki espriyi. bir de baktım ki meğer oda ...Smile)))
(14-09-2017, Saat: 21:55)fuumaster demiş ki: [ -> ][Resim: 2E5zOA.jpg]



Bence bu film daha fazla puanı hak ediyor. filme puanı verenler filmi anlamamış veya sonuna kadar izlememi olsa gerek. Tavsiyem filmdeki espriyi kaçırmamak için bitiş yazıları çıkana kadar izlemeniz temel içgüdü izle temel içgüdü 2 izle film izle full hd film izle filmi. çünkü film tüm her şey bittikten sonra cesetleri kaldırırken esas yetkililerin konuşma ve değerlendirmelerinde ortaya çıkıyor. Bilim kurgu tarzı olan bu filmin konusu yapay zekaya sahip olmak üzerine doğal olmayan yollardan geliştirilmiş insan. ayrıntı kaçırmamanız için hemen söyliyim filmdeki tek yapay zeka sahibi morgan diğil. 




teşekkürler