Merih Forum

Tam Versiyon: Galaxy Tab S Sahiplerine Kötü Haber!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Samsung tarafından güncelleme konusunda uzun süredir bir bekleyiş içinde olan Galaxy Tab S sahiplerine kötü haber geldi. Peki, Galaxy Tab S güncelleme alacak mı?


[Resim: basliksiz-1.jpg]


Android işletim sistemli cihazların en büyük problemi olan güncellemeler,akıllı telefonlarda bir nebze olsun düzelmiş olsa da, tabletler halen bu konuda büyük bir sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Bu cihazlardan birisi de,Samsung Galaxy Tab S.


Samsung'un iki yıl önce duyurduğu ve o dönem iPad Air'e rakip olması nedeniyle büyük ilgi gören tablet çözümü Galaxy Tab S’e, son sızdırılan raporlar ile Android 6.0 Marshmallow güncellemesini vereceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu.

Galaxy Tab S için Güncelleme Açıklaması!
Uzun süredir Android Marshmallow güncellemesini bekleyen Galaxy Tab S kullanıcılarına kötü haber Samsung Hollanda'dan geldi.


Bir kullanıcının Galaxy Tab S 10.5 cihazına Android 6.0 güncellemesinin ne zaman geleceğini sorması üzerine cevap veren yetkililer, tablet için son işletim sisteminin Android 5.0 Lollipop olduğunu ve güncelleme almayacağını belirtiyorlar.


[Resim: samsung-galaxy-tab-s-review.jpg]


Yani, Samsung Galaxy Tab S 10.5 için resmi olarak Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlanmayacak. Kullanıcıların bundan sonra yapabilecekleri, Android 5.0 ile tableti kullanmaya devam etmek veya farklı geliştiricilerin yayınlayacağı Custom Rom’lar ile Android 6.0 işletim sistemine kavuşmak.

Tabi, custom rom'ların cihazınızı garanti dışı bırakacağını unutmamanız gerekiyor.