Merih Forum

Tam Versiyon: diablo immortal mobil
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Göz alıcı efektlere, nefes kesici oynayışa ve mükemmel hikayeye sahip bir Diablo deneyimine hazır mısınız? İblis ordularıyla çarpışın, en iyi teçhizatları toplayın ve bilinmezliklerle dolu hikayenize devam edin!

İkonikleşen 6 sınıf arasından seçim yapın ve karakterinizi oluşturma yolunda ilk adımı atın. Bu seçimin tüm oynayışınıza etkide bulunacağını tahmin ediyor olmalısınız. Oyun stilinize ve stratejilerinize göre seçim yapmaya özen gösterin. Karakterlerinizin yeteneklerini en iyi şekilde kavrayın ve onları etkin şekilde kullanmanın yollarını öğrenin. Ayrıca çeşitli geliştirmeler yaparak gücünüze güç katmayı da ihmal etmeyin. Savaş alanının en güçlüsü ve korkulanı olmak istiyorsanız üzerinize düşeni yapmalısınız!

Diablo Immortal oyunun çevrimiçi bir RPG deneyimi sunduğun belirtmeliyiz. Diğer oyuncular ile birlikte etkileşim kurabilecek, dilerseniz onlarla güçlerinizi paylaşabilecek dilerseniz de onlarla rekabete girebileceksiniz. Her yönüyle heyecan verici bir deneyimden bahsediyoruz!

Yetenekleriniz gibi kullandığınız silahları da geliştirebilirsiniz. Oyunda vakit geçirdikçe karakterinizi daha güçlü bir seviyeye çıkarmanın yollarını öğreneceksiniz. Bu müthiş meydan okumaya katılın ve aksiyonun tadını çıkarın!
  • oyun google play de 5 üzerinden 3.7 yıldız almış
  • 5milyon+ indirmeye sahip
  • 02/06/2022 tarihinde açıldı

play store

ios

resmi site








[Resim: 6268d86ee4bfdd1a485905a6.jpg]

[Resim: diabloimmortal_blizzard.jpg?itok=sDYjJbh_]
[Resim: diablo-immortal-2-haziranda-geliyor-K4y0.png]


[Resim: diablo-immortal-pc-cikis-tarihi-aciklandi.png]
follow iggm.com, try this one, may be better, you can get cheaper and safer