• 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MICROSOFT OFFICE 2010

 
#1

[Resim: Microsoft-Office-2010-indir-300x187.jpg]
Office programları genel olarak insanlar için karmaşık programlar gibi geliyor ancak aslında alıştıktan sonra en rahat kullanılan programlar oluyor. Özellikle her şeye yetişen farklı farklı programlarıyla çok işlevsel ve herkese kullanımına yönelik güzel bir program. Bir de Windows işletim sistemi kullanımı çok fazla olunca insanlar da artık Office programlarına aşina oluyor.
Office programları genel olarak WordExcel ve PowerPoint olarak bilinen üç ünlü programa sahip. Bu programlar özellikle öğrenciler ve profesyonel iş yapanlar için çok uygun. Genellikle öğrenciler ödev yazarken Word’ü, sunum hazırlarken PowerPoint’i, karmaşık formülleri hesaplama, tablo ve grafik oluşturmak adına da Excel’i tercih ediyor. Bu derece güzel programlar öğrencilerin çok işine yaradığı kadar masa başı iş yapanlar ve iş yerinde sunum hazırlamak için de etkilidir. İşverenler de bu tarz programları öğrenen ve bilen kalifiye elemanları da işe almayı tercih ediyor. Çok rahat kullanımı olan bir program olarak herkesin işine yarayabilecek cinsten.

[Resim: Office-2010-indir.jpg]

Program kullanımı çok kolaydır ve gencinden yaşlısına herkese hizmet edebilecek derecede basittir. Gençler bilgisayarda bir şey yazmak istediklerinde Office 2010 tercih ediyorlar. Office sürümünün 2010 yılında çıkmış versiyonu yine pek çok özellikle karşımızda. Windows 7 ile birlikte 2010 sürümü de ortaya çıkan Office oldukça değişerek yeni ve modern bir görünüme kavuştu. Hızlı ve güvenli özellikleri olmasıyla da rahat ettiren bir yapısı var. Bir yandan da rahatlıkla kullanımla birlikte tüm programlardaki tuşlar daha anlaşılır bir duruma getirilmiş. Yabancı kaynaklı bir program olmasına rağmen Türkçe olarak da indirmeye sunuldu  Office 2010 indir demek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Son derece hızlı ve basit bir şekilde programı indirerek kolaylıkla kurabilmek çok kolay.
En rahat kullanımı sunan Office versiyonu olan Office 2010 sayesinde çok hızlı bir şekilde doküman hazırlayıp bir yandan da sunum hazırlayarak hızına hız katabilirsin. Gelişmiş teknolojisi sayesinde elektrik kesilmelerinde bile bilgisayarda kayıtlı olmayan belgeyi bile belleğe alır ve en son haliyle kurtarılmasını sağlar. Rahat ve hızlı bir kullanım için Office 2010 çok işinize yarayabilir



Bul
Alıntı




 
#2

.



Alıntı


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

   
Türkçe Çeviri: Emre KRMN, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.  



Merih Forum® bilgi paylaşım platformu. 2015-∞ Tüm hakları saklıdır.