Merih Forum Konu Dışı Dünyadan Nvidia GeForce GTX 1070 [ekran kartında son nokta]

  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nvidia GeForce GTX 1070 [ekran kartında son nokta]

 
#1

Nvidia GeForce GTX 1070 incelemesi ile karşınızdayız! Pascal mimarisii ile hem performans hem de güç tüketimi anlamında çok güçlü olan model bakalım bizlere neler sunuyor?

[Resim: nvidia-geforce-gtx-1070-inceleme.png]


NVIDIA GeForce GTX 1070 inceleme videomuzda, şirketin yeni Pascal mimarisini kullanan üst düzey ekran kartını mercek altına alıyoruz.

NVIDIA GeForce GTX 1070 Özellikleri

16 nm FinFet sürecinde üretilen ve Nvidia'nın yeni Pascal mimarini kullanan NVIDIA GeForce GTX 1070, şirketin şu anda GTX 1080'den sonra yer alan en güçlü ekran kartı.

Artık referans tasarım yerine Founder's Edition ismini kullanan Nvidia, baz modelin soğutması üzerine ayrıca önem vermiş.

Modelin bağlantı seçeneklerine baktığımızda ise 3 Display Port, DVI veHDMI portlarını görüyoruz. Ekran kartının arkasındaki metal plaka, hem soğutmaya hem de kartı korumaya yardımcı oluyor.


[Resim: nvidia-1070-1465931331.jpg]


İçerisinde GP104 GPU'sunu bulunduran NVIDIA GeForce GTX 1070, temel hızda 1506 MHz Boost modunda ise 1683 MHz hız sunuyor. 

1920 Cuda çekirdeği barındıran ekran kartı, 7.5 Teraflop işlem gücüne ve 8 GB GDDR5 belleklere sahip. Üstün performansının yanı sıra 150W TDP değeri, kartın hem watt başına performans hem de sadece 8-pin güç konnektörü ile çalışıyor olması açısından çok önemli.

NVIDIA GeForce GTX 1070 İnceleme

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi NVIDIA GeForce GTX 1070 inceleme videosuyla baş başa bırakalım, iyi seyirler.
Not: Test ettiğimiz oyunların tüm ayarları en yüksek seviyedeydi.

bunun bir ilerisi nvidia gtx 1080 de var fakat zamanla onun maharetlerini gördükten sonra onuda açıklarız



Bul
Alıntı

 
#2

gta v iyi oynanır bence



Bul
Alıntı


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  AMD yeni ekran kartlarını duyurdu! Adamantin 0 2,204 19-04-2017, Saat: 17:23
Son Mesaj: Adamantin
  Samsung, Nvidia ve AMD ile Anlaşabilir Admin 1 3,199 11-09-2016, Saat: 21:06
Son Mesaj: xpkazım

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

   
Türkçe Çeviri: Emre KRMN, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.  



Merih Forum® bilgi paylaşım platformu. 2015-∞ Tüm hakları saklıdır.