• 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birleşik Posta Kutusu

 
#1

[Resim: gg_9965a65ca8accdb99b.png]


Silkroad Online Türkiye'den herkese merhaba,
Oyun alt yapısını ve sistemlerini her geçen gün geliştirmeye yenilemeye devam ediyoruz. Mevcut oyun içi mesaj sistemi olan Posta Kutusunda bir dizi değişiklik gerçekleştirilerek “Birleşik Posta Kutusu” ismini alan yeni mesaj sistemine dönüştürülmüştür. 
 
Diğer oyuncular tarafından gönderilecek tüm sabit postalar Birleşik Posta Kutunuzda yer alacağı gibi artık oyun içi etkinliklerde Birleşik Posta Kutusu üzerinden iletebilecek. 
Bu sayede oyun içi etkinliklerde ve düzenlenecek harici özel etkinliklerde ödüller artık Birleşik Posta Kutusu üzerinden oyuncularımıza teslim edilecektir. 
 
Örneğin Capture The Flag etkinliğinde kazandığınız ödüller artık etkinlikten hemen sonra sizlere mesaj üzerinden iletilecektir. 
Yeni bir posta aldığınızda bundan böyle aşağıdaki görselde de göründüğü gibi ekranınızın en sağ bölümünde yer alan fonksiyon butonları bölümünde yeni bir posta işareti belirecektir. Posta işaretine tıklayarak Birleşik Posta Kutusuna hızlıca giriş yapabilirsiniz. 





[Resim: gg_e8eb065cb8ea8b0132.png]

Aynı zamanda eskiden olduğu gibi mevcut postalarınıza kısa yol ile U Tuşuna basıp, Birlik ekranından “Birleşik Posta Kutusu” sekmesinden erişim sağlayabilirsiniz. 
 
Birleşik Posta Kutusu Bildirimleri







 
Okunmamış Yeni Postanız Mevcut
 
[Resim: gg_5170e65cb9315ce136.png]
 
Okunmamış Postanız Mevcut
 
[Resim: gg_96a9c65cb934cb5a1f.png]
Okunmamış Postanız Yok
 
(Düğme Görünmüyorsa)
 

 





Birleşik Posta Kutusu
 
Oyun içi etkinlikler ve çeşitli oyun dinamiklerinden elde edeceğiz ödül ve eşyalar başta olmak üzere başka oyuncular tarafından gönderilecek tüm postalar birleşik posta kutusunda yer alacaktır. 
 





[Resim: gg_d4a4965cb94683e9f7.png]

Yukarıdaki görselde de yer aldığı gibi örnek etkinlik olan Bayrağı Ele Geçir (Capture The Flag) etkinlikliğinden kazanılan Ticket ödülü posta kutusu üzerinden gönderilmiştir. 

[Resim: gg_72dfc65cba280ceccf.png]


Bu eşyayı almak için isterseniz mesaja tıklayarak mesaj içeriğini açabilir ya da mesajı işaretleyerek “Seçiliyi al” butonu ile eşyayı çantanıza alabilirsiniz. 
Bu eşyayı almak için isterseniz mesaja tıklayarak mesaj içeriğini açabilir ya da mesajı işaretleyerek “Seçiliyi al” butonu ile eşyayı çantanıza alabilirsiniz. 

Birleşik Posta Kutunuzda 100 Adet posta biriktirebilirsiniz. Maksimum 23 Adet eşyayı posta kutunuzda teslim almadan bekletebilirsiniz. 
 

Önemli bilgi mesajların saklama süresi 30 Gündür. 

 

 

Üye ve Birlik Mesajı

 
Birleşik Posta Kutusu içerisinde “Üye ve Birlik Mesajı” Sekmeleri üzerinden Guild ve Birlik üyeleriniz ile bireysel olarak ya da toplu mesaj gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.




[Resim: gg_73a4f65cba5384a5d3.png]

Bunun için Birleşik Posta Kutusu içerisinden Üye veya Birlik msj sekmesine giriş gerçekleştirmeniz ve mesaj göndermek istediğiniz kişileri işaretlemeniz gerekmektedir.


[Resim: gg_8e72365cb907d9ee8e.png]

Seçim gerçekleştirdiğiniz oyuncuların ardından “Msj gönder” butonuna tıklayarak, açılacak mesaj yazma penceresi üzerinden yeni mesajınızı oluşturabilirsiniz. Yazdığınız mesajı “Msj gönder” butonu ile seçim yaptığınız oyunculara gönderebilirsiniz. 
 
Keyifli oyunlar dileriz. 



koinler bundan sonra bu kutuya gelicek ilk



Bul
Alıntı

 
#2

yararlı konu



Bul
Alıntı


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi

   
Türkçe Çeviri: Emre KRMN, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.  



Merih Forum® bilgi paylaşım platformu. 2015-∞ Tüm hakları saklıdır.